Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Kids fashion
Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst (en betaald) zijn, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die op vrijdag na 14:00 uur worden geplaatst of in het weekend, worden de maandag erna verzonden. Voor nationale feestdagen gelden uitzonderingen. 

Interior - Lifestyle
De levertijden van onze intereurcollectie zijn 1-2 werkdagen. Je hebt de bestelling dan in principe binnen 2 werkdagen in huis. We proberen natuurlijk altijd zo snel mogelijk uw bestelling op te sturen.

De levertijden van de rotancollecties zijn heel verschillend en afhankelijk van onze vervoerder. Na de bestelling neemt onze vervoerder contact met je op om een afspraak te maken voor levering.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Bestellingen worden verzonden met DHL of PostNL. De rotancollectie wordt door onze eigen vervoerder verstuurd. Bij onze kleding en meubels krijg je van ons automatisch een track&trace code wanneer je je bestelling hebt betaald. Je kunt bij je order aangeven op welke dag je de bestelling wilt ontvangen en dan houden wij daar rekening mee. 

Vertraging

Als u uw bestelling na drie werkdagen nog niet hebt ontvangen, dan is er iets in het bestel- en/of afleverproces misgegaan. Neem contact op met ons en we zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt bezorgd.

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

Kids fashion - Basis- nieuwe collectie
Bij bestellingen boven de €50,00 euro rekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €50,00 euro zijn de verzendkosten €3,95.

Interior - Lifestyle
Bij bestellingen van onze intereurcollectie geldt boven de €100,00 euro geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €100,00 euro zijn de verzendkosten €4,95.

Sale items (eventueel gecombineerd met basis- en/of nieuwe collectie)
Bij bestellingen boven de €100,00 rekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €100,00 euro zijn de verzendkosten €3,95.

Wat zijn de verzendkosten buiten Nederland?

Verzenden naar het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden:

Basis- nieuwe collectie
België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland: boven €100,00 zijn er €7,50 euro verzendkosten.
Verenigd Koninkrijk en Ierland: boven €150,00 zijn er €20,00 euro verzendkosten.

Sale items (eventueel gecombineerd met basis- en/of nieuwe collectie)
Bij bestellingen boven de €200,00 rekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €200,00 euro zijn de verzendkosten €3,95.