About us


Mintimoon is een kinderwinkel die gericht is op de moderne familie. Wij bieden een unieke en speelse interieur collectie aan die helemaal past in de trends van deze tijd. 
In 2014 toen eigenaresse Marleen Holtkamp zelf zwanger was van haar eerste kindje merkte ze dat met haar liefde voor interieur, het aanbod in kindermeubels haar erg tegen viel. Gedateerde designs, schreeuwende kleuren of 13 in een dozijn baby meubel sets, gaven de doorslag om zelf een eigen collectie te gaan ontwerpen. 
Met de ervaring die ze had opgedaan in het interieur bedrijf van haar partner kon ze een eigentijdse en speelse meubel collectie ontwerpen die de moderne familie erg zou aanspreken. Natuurlijke materialen, minimalistische designs en zachte kleuren maken de meubels tot populaire items. Geïnspireerd door trends van vroeger maar dan in een modern en duurzaam jasje. 

Naast de eigen meubel collectie shop je sinds een paar jaar ook kinderkleding van populaire merken bij Mintimoon. Bijna alle merken die hier verkocht worden zijn 100% duurzaam en passen perfect bij de stijl en visie van Mintimoon. 
Omdat het merk zich graag blijft vernieuwen worden er regelmatig merken toegevoegd en zo blijft de collectie fris. 
In het huidige pand aan de korte kapoeniestraat in Doetinchem shop je meubels, decoratie, kleding en lifestyle producten gericht op kinderen van 0 t/m 8 jaar.