This website is using cookies
×

Blog

 

Omdat we onze collectie graag fris en vernieuwend willen houden, vonden we het de hoogste tijd om weer iets bijzonders toe te voegen aan onze Minti collectie! Dit keer vertel ik jullie meer over een nieuw design merk uit Nederland dat sinds kort is begonnen het land te veroveren met hun prachtige design meubels!

 Meet Mowkan!

Sinds vandaag hebben we dus een nieuw item toegevoegd aan onze collectie. Dit keer dichtbij huis en uit eigen land. Mowkan it is!
Een nieuw en stijlvol meubelmerk met een Scandinavische vibe, opgezet door mijn vriend Joris. En ja, de passie voor interieur zit in de familie! De collectie van Mowkan bestaat vooral uit meubels en deco items voor de 'volwassen' inrichting maar er is 1 bijzonder item voor kinderen aan toegevoegd en dat is de Mowkan kinderstoel OAK waar ik je graag meer over wil vertellen..

Mowkan x Mintimoon

Deze stoel is voor mij extra bijzonder aangezien ik zelf meegewerkt heb aan het design van de Oak kinderstoel. Met de ervaring die wij hebben als ouders en vooral ergernissen aan onze vorige kinderstoelen, is deze stoel ontworpen om een meubelstuk te zijn die qua uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid perfect in het moderne gezin past!

DESIGN
De Oak kinderstoel is ontworpen om je kleintje dichter aan tafel te brengen. Het blad van de Oak stoel valt namelijk over de eettafel heen en zo wordt de kinderstoel met de eettafel een prachtige eenheid!
Het materiaal van de stoel is warm van kleur en straalt door het strakke design veel rust uit.
De zitting van de stoel is gemaakt van eikenhout met daaronder een strak stalen onderstel.
Door de mooie materialen is de stoel degelijk van stuk, kan die niet zomaar omvallen of beschadigen en is die makkelijk schoon te houden.

Aangezien ik twee behoorlijk bewegelijke dochters in huis heb, is de Oak kinderstoel de eerste maanden onderworpen aan een pittige test. We konden zo perfect zien hoe de stoel zich hield in deze ‘wilde’ omstandigheden ;)! Samen eten, spelen en gesprekken voeren met je kleintje, is genieten in deze geweldige stoel!

SAFETY FIRST
Omdat er natuurlijk ook aan de veiligheid is gedacht en de meeste kinderen weinig geduld hebben, zit er een stevige 3 punts gordel bij die je gemakkelijk aan de stoel bevestigd. Zo klik je je kindje makkelijk in de riempjes en kun je rustig eten zonder bang te hoeven zijn dat ze uit de stoel vallen. Het tuigje is uiteraard ook snel te verwijderen van de stoel voor de iets oudere kindjes.

WIN ACTIE OAK CHAIR!

In samenwerking met Mowkan gaan we een OAK chair weggeven aan één hele gelukkige winnaar! Zie jij het wel zitten om deze design stoel toe te voegen aan je interieur? Nou dat is heel makkelijk, want het enige wat je hoeft te doen is @mowkan.nl en @mintimoonkids te gaan volgen op Instagram of Facebook. Plaats onder onze laatste post een comment over wat jouw mooiste,gekste of liefste moment is geweest met je kleintje aan tafel! Voor een extra winkans kun je 3 vrienden taggen in de comments.  Actie loopt tot 1-12-17.  Goodluck!

Liefs ,

Marleen