This website is using cookies
×

Leveringsvoorwaarden


 

 

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 uur geplaatst zijn worden op dezelfde dag nog verzonden. Grotere meubels of producten die bezorgd moeten worden met een koeriersdienst, hebben een langere levertijd. Bij een bestelling van bijvoorbeeld, rotan bedden plannen wij samen met u een leverafspraak in en zal een speciale koeriersdienst het pakket komen afleveren. Bestellingen die op vrijdag na 14:00 uur worden geplaatst of in het weekend, worden de maandag erna verzonden. Voor nationale feestdagen gelden uitzonderingen. 

We proberen altijd zo snel mogelijk uw bestelling te laten bezorgen maar wilt u zeker zijn wanneer u het pakket thuis kunt verwachten, kunt u ons altijd even bellen of emailen.

 

Wie bezorgt mijn bestelling?

Bestellingen van kleding of decoratie worden verzonden met DHL of PostNL. Grotere meubels worden altijd met een speciale koeriersdienst verstuurd. Bij onze kleding en meubels ontvangt u van ons automatisch een track&trace code wanneer de bestelling is betaald.

 

Niet thuis

Bent u niet thuis, dan komen de chauffeurs van DHL en PostNl automatisch de volgende dag nog een keer langs. Bent u de tweede keer wederom niet thuis, dan wordt het pakket bij het dichtstbijzijnde pick-up point afgeleverd. U heeft dan vijf dagen de tijd om het daar af te halen. Haalt u het pakket niet binnen de vijf dagen op, dan gaat het pakket retour naar ons magazijn. Voor een nieuwe levering dient u dan extra verzendkosten te betalen.

 

Vertraging

Als u uw bestelling na drie werkdagen nog niet hebt ontvangen, dan is er iets in het bestel- en/of afleverproces misgegaan. Neem contact op met ons en we zorgen ervoor dat uw bestelling alsnog snel zal worden afgeleverd.

 

Wat zijn de verzendkosten binnen Nederland?

Bij bestellingen boven de €100,00 euro rekenen wij geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de €100,00 euro zijn de NL verzendkosten bij kleine tot middelgrote pakketten €4,95 euro.

Bij bestellingen van grotere meubels of verzendingen buiten Nederland kunnen de verzendkosten hoger uitvallen. Dit zal dan duidelijk vermeld worden bij het afronden van uw bestelling.

Bij een bestelling van SALE items wordt er altijd 4,95 euro aan verzendkosten gerekend.

 

Wat zijn de verzendkosten buiten Nederland?

Verzenden naar het buitenland behoort ook tot de mogelijkheden:

Voor bestellingen van kleine tot middelgrote pakketten binnen de benelux rekenen wij standaard €8,50 euro aan verzendkosten. Grotere meubels die met een koeriersdienst moeten worden bezorgd zijn wisselend in prijs en afhankelijk van Land. Daarom moeten deze prijzen worden aangevraagd bij onze koeriersdienst.