This website is using cookies
×

Over onsMintimoon is een online kinderwinkel die een unieke interieur en mode collectie heeft samengesteld voor kinderen van 0 tot 8 jaar. Alles wat we in onze shop aanbieden is met veel liefde uitgezocht en volgens de laatste trends. 
Naast onze webshop willen we graag een inspiratiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar leuke ideeën voor de kinderkamer of kinderkleding.

''Alles voor de moderne familie!''

marleen jodie1

Mintimoon is 5 oktober 2016 van start gegaan en werd opgericht door Marleen Holtkamp. Als moeder van 2 jonge dochters en een grote passie voor interieur en mode, voelt Mintimoon aan als haar derde kindje. Marleen’s beste vriendin Jodie Heijink was altijd al razend enthousiast over Mintimoon en sinds 9 mei 2017 is ze samen met Marleen in het Minti avontuur gesprongen. 

De vriendinnen vormen een solide en vooral gezellige basis en vele ideeën liggen alweer op tafel. De website en look van Mintimoon is helemaal veranderd en zo kwam er een compleet nieuwe start voor het bedrijf. Sinds deze winter verkoopt Mintimoon ook de mooiste kinderkleding en is de shop een mooi totaalplaatje geworden van een uitgebreide collectie. Alles voor de moderne familie. 

Veel liefs,

Marleen & Jodie