This website is using cookies
×

Retourneren


KLACHTEN

Iedere klacht ontvangen we graag met een bijgevoegde foto. Aan de hand van de foto dient duidelijk te worden wat de klacht is, en hoe wij deze kunnen verhelpen. Binnen 24 uur (op werkdagen) ontvangt u van ons een bericht met een voorstel om het product of een onderdeel te komen ruilen.

Alle service is geheel kosteloos. Het product dient goed te functioneren en wij als leverancier zijn verantwoordelijk voor het leveren van een degelijk product.

RETOURNEREN

U mag uw product binnen 14 werkdagen vanaf de dag van ontvangst retourneren. U hoeft hier geen reden voor op te geven. Let wel, het product dient origineel verpakt geretourneerd te worden. De kosten voor retourneren zijn altijd voor de koper. Retourkosten bedragen 8 euro per doos. Uw aankoopbedrag wordt wel gecrediteerd en teruggestort op uw rekening. U kunt dit teruglezen op de website van de Consumentenbond “wet koop op afstand”.

Let op: Voor afgeprijsde artikelen geldt een retourtermijn van 8 dagen en er zal een waardebon uitgeschreven worden ter waarde van de retourzending.

Wilt u retourneren omdat uw product is beschadigd? Ook dan gelden bovenstaande regels. Indien u schade hebt dient u de leverancier de mogelijkheid te bieden uw product te vervangen voor een deugdelijk product. Omruilen, zoals hierboven aangegeven, is altijd gratis.

Bij brievenbus pakketjes kunt u zelf de bestelling retourneren. Zodra we het pakketje ontvangen en gecontroleerd hebben boeken we direct het geld terug op uw rekening.

Retouradres:

MINTIMOON
Meeneweg 12
7021 HN ZELHEM